Popboks - Mark Eitzel u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 31.12.2012. 14:32 · 1

Mark Eitzel u Novom Sadu

Frontmen grupe American Music Club Mark Eitzel promovisaće uživo svoj trinaesti album Don't Be A Stranger u novosadskom klubu CK13 4. februara 2013. od 21 čas.

Predgrupa će biti domaći sastav The Fischermen and The Christian Settlers, cena ulaznice će od 8. januara u pretprodaji iznositi 600, dok će na sam dan koncerta i u redovnoj prodaji koštati 800 dinara.

Frontmen grupe American Music Club Mark Eitzel promovisaće uživo svoj trinaesti album Don't Be A Stranger u novosadskom klubu CK13 4. februara 2013. od 21 čas. Predgrupa će biti domaći sastav The Fischermen and The Christian Settlers, cena ulaznice će od 8. januara u pretprodaji iznositi 600, dok će na sam dan koncerta i u redovnoj prodaji koštati 800 dinara.

Jedan od najvećih singer-songwritera današnjice, Mark Eitzel ili kako sam sebe zove Invisible Man, oformio je American Music Club 1983, sa kojim širu eksponiranost u medijima doživljava objavljivanjem petog albuma Everclear iz 1991. Te godine objavljuje i prvi solo - "živi" Songs of Love. Nakon nekoliko godina pauze, ponovo okuplja matični bend sa kojim je na poslednjoj promotivnoj turneji 2008. godine posetio i Beograd (koncert je organizovaio Popboks). U Novi Sad stiže sa pratećim bendom.

Prodajna mesta za kupovinu karata su Omladinski Centar CK13, Vojvode Bojovića 13 i CD Shop Mungos, Zmaj Jovina 2.



Komentari

  • Gravatar for a
    a (gost) | 02.01.2013. 00.49.12
    jea!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.