Popboks - Uskoro Novosadski strip vikend [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 29.07.2013. 06:37

Uskoro Novosadski strip vikend

Sedmi Novosadski strip vikend održaće se 13. i 14. septembra u Fabrici, a organizatori su najavili radionice, predavanja, izložbe, debate...

"U izdavačkoj ekspanziji, autorskom raznolikošću i sveprisutnijim stripom u umetničkoj javnosti došli smo u situaciju da je sve dozvoljeno ali i teško ostvarivo. Naime, paradoks da nikada nije bilo više izdavača, luksuznih izdanja, ekskluzivnih knjižara i festivala a sa druge strane previše neizvesnosti i straha, dovode nas u situaciju da se zamislimo: “Da li se to ponavljaju devedesete!?”. Na ovogodišnjem sedmom Novosadskom strip vikendu posvetićemo se baš problemima stripa i junacima koji ne pristaju na moguće već traže i stvaraju više, bolje i neverovatnije…", navodi se u najavi.

Na 7. Novosadskom strip vikendu učestvuju između ostalih i sledeći autori:

  • Igor Kordej, Igor Hofbauer (Zagreb) – izložbe
  • Željko Pahek, Darko Perović, (Španija, Beograd) - izložbe
  • Nenad Mikalački Đango (Amsterdam, Beograd) - razgovor s autorom
  • Autor i teoretičar Bojan M. Đukić (Holandija, Beograd) - predavanje
  • Gosti: Novo Doba - Beograd, Stripos - Osijek…
  • Škola stripa: Vlada Vesović - radionice


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.