Popboks - Belgrade Beer Fest počinje u sredu, 14. avgusta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 13.08.2013. 15:46

Belgrade Beer Fest počinje u sredu, 14. avgusta

Jedanaesti po redu Belgrade Beer Fest počinje sutra, 14. avgusta, a ulazi na festival će biti otvoreni za publiku od 18 sati tokom svih pet dana. Program traje do 2 sata iza ponoći u sredu, četvrtak i nedelju, i do 4 sata iza ponoći u petak i subotu.

Tokom trajanja festivala, tačnije od 14. do 19. avgusta, od 18 do 04 sata za saobraćaj se zatvaraju: ulica Ušće na delu od Poslovnog centra “Ušće” do Bulevara Nikol Tesle, uključujući i deo pored Dunava, kao i Bulevar Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta.

U istom periodu biće izmenjena trasa linija br. 15, , 84, 704, 706, 707. One će umesto  Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjin cvet, voziti Bulevarom  Mihaila Pupina i ulicom Trešnjin cvet i dalje redovnom trasom, u oba smera. Kretanje linije 60 biće izmenjeno u smeru ka okretnici  “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most – Milentija Popovića  - interna saobraćajnica –Vladimira Popovića –Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom  trasom, a  u povratku će vozila sa ove linije koristiti redovnu trasu.

Tokom prve festivalske večeri nastupiće devet izvođača. Program otvara pobednik Belgrade Demo Fest Live, sastav Ućuti pas, posle kojeg na binu izlazi novosadski rok bend Grate. Publiku posle njih očekuju nastupi Zvonka Bogdana i Belgrade Blues Factoryja. Jedna od zvezda prve festivalske večeri, Massimo Savić, koji prvi put nastupa na Belgrade Beer Festu, na binu izlazi nešto posle posle 21 čas, a nakon njegovog nastupa sviraće Atomsko sklonište i Rambo Amadeus. Kraj prve večeri obeležiće nastupi beogradskih hip hop grupa Bad Copy i V.I.P. i sastava Sunshine.

Više informacija možete pronaći na sajtu festivala.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.