Popboks - Rundek Cargo trio: Novi singl na jesen, koncerti u Zrenjaninu, Nišu i Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.08.2013. 10:40

Rundek Cargo trio: Novi singl na jesen, koncerti u Zrenjaninu, Nišu i Beogradu

Rundek Cargo trio, kog očekuju nastupi 27. avgusta u Zrenjaninu, 28. avgusta u Nišu i 29. avgusta u Beogradu, kao najavu novog albuma na jesen će objaviti singl "Midnight Calypso".

"Na novom albumu radimo korak po korak i on se polako slaže. Na jesen će se pojaviti prvi radijski singl 'Midnight Calypso', a album najkasnije na proljeće. Još ne znam hoće li naslov (albuma) ostati 'Dare'", kaže Darko Rundek.

Već na koncertima 27. avgusta na letnjoj sceni Atrijumu Pozorišnog kluba Zeleno zvono u Zrenjaninu, 28. avgusta u dvorištu niške Banovine i 29. avgusta u Beogradu, na Summer stageu Bitef Art Cafea na Malom Kalemegdanu 2, Rundek Cargo trio bi trebalo da izvesti od novih stvari "Vitamine, Midnight Calypso, Mostove i možda još koju".

"Najdraže bi mi bilo da cijeli novi album prođe koncertno krštenje prije nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redosljed", navodi Rundek.

Karta za zrenjaninski koncert je 600 dinara, a prodajna mesta su: Pozorišni klub Zeleno zvono (Trg Slobode 7), trafika SM City (Kralja Aleksandra I Karađorđevića (glavna ulica u Zrenjaninu) i klub Skladište u Novom Bečeju.

Za koncert u Nišu karta je 800 dinara i od sutra se može naci na prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje).

Ulaznica za beogradski nastup košta 1.200 i 1.700 dinara i može se kupiti na blagajni Summer stagea Bitef Art Cafea.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.