Popboks - Uživo prenos koncerta Robbija Williamsa u bioskopu Cineplexx Delta City [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.08.2013. 12:44

Uživo prenos koncerta Robbija Williamsa u bioskopu Cineplexx Delta City

Samo u beogradskom bioskopu Cineplexx Delta City posetioci će imati prilike da uživaju u „live“ prenosu koncerta Robija Vilijamsa koji je zakazan za sutra, 20. avgust od 19:50h. Koncert u glavnom gradu Estonije, u okviru turneje „Take the crown“, će se prenositi u više od 27 zemalja uživo.

Britanski pop pevač je jedan od začetnika same ideje uživo emitovanja koncerta u bioskopima, pošto su njegova dva prethodna koncerta sa BBC Electric Proms događaja 2009. godine emitovana u 250 bioskopskih dvorana širom 23 zemlje, čime je postavljen Ginisov rekord u to vreme.

„Dvočasovnu zabavu, prema kritikama stručnjaka najboljeg „live“ pevača današnjice će imati priliku da pogledaju samo posetioci bioskopa Cineplexx Delta City. Želeli smo da omogućimo svim obožavaocima Robija Vilijamsa u Srbiji da poslušaju najveći muzički spektal godine u okviru „Take the crown“ turneje i da iskuse nezaboravni provod uz vrhunsko ozvučenje i sliku“, izjavila je Aleksandra Garić iz Cineplexx-a.

Sutra će Robbie Williams nastupiti na stadionu u Talinu kapaciteta od 70.000 ljudi i svim njegovim fanovima na stadionu, kao i u bioskopskih salama će predstaviti svoje najveće hitove kao što su Bodies, Let me entertein you, Angels i mnoge druge.

Karte su u prodaji i možete ih kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.