Popboks - Program trećeg Street Art festivala u Kraljevu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 01.08.2013. 07:39

Program trećeg Street Art festivala u Kraljevu

Ivana i Negativ, SevdahBaby, S.A.R.S i još 14 bendova činiće muzički deo trećeg Street Art festivala, koji Kulturni centar "Ribnica" organizuje u Kraljevu od 23. do 25. avgusta.

Kako navode organizatori „Street Art je festival alternativnih umetnosti i sportova", pa će tako dnevni program činiti takmičenja u stritbasketu i skejtu, radionice grafita, stensila, parkura, žonglerstva, brejkdensa i revija tjuniranih vozila.

Svi programi se odvijaju na sportskim terenima i pozornicama na obali reke Ibar. Cena trodnevne ulaznice je 500 dinara i, osim u Kraljevu, moći će da se kupi u Čačku, Vrnjačkoj Banji i Kragujevcu, a rezervisati ih možete na 036 37 57 57. Kulturni centar „Ribnica“ ovaj festival organizuje u saradnji sa dvadesetak omladinskih organizacija i klubova iz Kraljeva.

Festival počinje u petak 23. avgusta dodelom nagrada „Zlatni B.U.S“ sa konkursa za najbolju fotografiju, kratki film i strip i karikaturu, a tema ovogodišnjeg „Street Arta“ je „REAGUJ!“. U koncertnom delu od 21h nastupaju Mlađi referent & Rema luda kuća, VIP& Struka, Blaya Dub Playa & Gazda Paja, Rahmanee i Kida Keva Crew.

U subotu 24. avgusta tokom dana će biti organizovane umetničke i sportske radionice i takmičenja, a uveče od 21h sviraju Krstaši, SickSoul, zatim u 22.30h SevdahBABY i od ponoći S.A.R.S.

U nedelju je dnevni program koncipiran kao i prethodnog dana uz dodelu nagrada, a zvezde večeri biće Ivana i Negativ, koji nastupaju od 22,30h. Pre njih će se publici predstaviti sastav iz Bugarske WOPS, zatim Eeva&Funk'D Live Act, a posle ponoći festival zatvaraju POV i Metalcorp. Detaljna satnica festivala možete pronaći OVDE.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.