Popboks - Hornsman Coyote: Ne mogu da dočekam da svu akumuliranu pozitvnu energiju isporučimo sa stejdža [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 06.12.2012. 10:17 · 1

Hornsman Coyote: Ne mogu da dočekam da svu akumuliranu pozitvnu energiju isporučimo sa stejdža

Hornsman Coyote, Irie FM i Bizar Bazar nastupiće na mini festivalu 100 % live u Domu omladine Beograda, u nedelju 9. decembra (21h).

Hornsman Coyote, Irie FM i Bizar Bazar nastupiće na mini festivalu 100 % live u Domu omladine Beograda, u nedelju 9. decembra. Koncert počinje u 21h, vrata se otvraju sat vremena ranije, a ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se nabave na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima.

Kojot, koji će, dvadeset dana kasnije, nastupiti na istom mestu i sa matičnim sastavom Eyesburn, prvi put će svirati sa BMB Riddim bendom, sastavljenim od beogradskih rege muzičara različitih generacija.

"Belly of the Beast se čuo svuda, svakoga dana stiže neka nova dobra vest koju ta pesma donosi iz svih krajeva sveta. Valjda se sva ta uložena energija i upornost počinje vraćati. Pre par nedelja sam je pevao u Poljskoj na velikom One Love festivalu i svi su znali tekst. Sada, 9. decembra u DOB-u, prvi put u svojoj zemlji i svome gradu predstavljam svoje rege pesme sa bendom. Imam sreće da je kuća koja stoji iza mene skupila izvanrednu ekipu muzičara, to je sada i zvanično Balkan Music Box Riddim. Niko nije došao samo da odsvira svoje, svi improvizuju i stvaraju, već se danima ozbiljno igramo. Imam utisak da stvaramo potpuno novi zvuk, a opet su to moje pesme. Ne mogu da dočekam da svu ovu akumuliranu pozitvnu energiju isporučimo sa stejdža. Tri benda koja nastupaju, upravo zbog svoje različitosti, čine mi se kao neverovatno zabavna kombinacija.“, ispričao je Kojot.

Irie FM su, podsetimo, nedavno trijumfovali na Rototom Sunsplash konkursu u Udinama. Frontmen Vukašin Marković, Kojotov saborac iz Eyesburna, očekuje siguran spektakl jer, kako kaže, zna kakvi će umetnici nastupiti, a iz benda Bizar Bazar najavljuju, između ostalog, "četrdeset minuta sigurnog skakanja"

Pogledajte i na youtubeu najavu ovog događaja:



Komentari

  • Gravatar for Direr
    Direr (gost) | 07.12.2012. 05.29.26
    Uuuuuu, pa kona;no prava žurka u gradu! Obavezno dolazim. :)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.