Popboks - Eyesburn: Koncert u DOB-u i novi singl [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.11.2012. 09:59

Eyesburn: Koncert u DOB-u i novi singl

Grupa Eyesburn najavljuje beogradski koncert 29. decembra (21h) u Domu omladine (sala Amerikana), kao i zvanično objavljivanje singla Hold This Way, već poznatog koncertnoj publici.

Grupa Eyesburn najavljuje beogradski koncert 29. decembra (21h) u Domu omladine (sala Amerikana), kao i zvanično objavljivanje singla Hold This Way koji već duže vreme izvode uživo. 

Ulaznice za koncert koji organizuje agencija Odličan hrčak puštene su u prodaju danas (ponedeljak, 26. novembar). Mogu se, po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, nabaviti na svim Eventim mestima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u muzičkoj prodavnici Pinball Wizard records (TC Eurocentar, Makedonska 30).

,,Koncertom u DOB-u zaokružujemo povratničku misiju koja iza sebe ima četiri singla. Planiramo da objavimo još jedan - Hold his Way, pesmu koju smo do sada izvodili samo uživo. Konačno je završena i njena studijska verzija, a uskoro će biti gotov i spot za koji smo iskoristili materijal snimljen na brojnim koncertima tokom leta i rane jeseni", saopštava nam bend koji je poslednji beogradski nastup imao 15. septembra ove godine na Warriors Dance Festivalu.

Pesmu Hold This Way poslušajte u live verziji (Studio M, Novi Sad) iz 2010:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.