Popboks - SMF idu u Evropu (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 26.11.2012. 08:25

SMF idu u Evropu (Video)

Grupa SMF snimila je spot za pesmu Evropa, kao najavu novog albuma čiji naziv je još uvek nepoznat.

Grupa SMF snimila je u Beogradu spot za pesmu Evropa (pogledajte video ispod vesti), kao najavu novog albuma čiji naziv je još uvek nepoznat.

Za režiju je bio zadužen Aleksandar Todorović - Toda, a u spotu se pojavljuje i gitarista Eyesburna Lale.

"SMF je završio snimanje novog materijala, neplanirano je prvi singl pesma Evropa. Naime, aktuelna situacija u svetu, Evropi i zemlji ju je izbacila u prvi plan. Želeli smo da odemo u Evropu pre nego sto ona prestane da postoji. Zato smo brže-bolje požurili. Valjda smo stigli na vreme?", zapitao se, u izjavi za  Popboks, basista Francuz, i dodao: "Ako propustimo smak sveta 21.12, planiramo i da održavamo i koncerte, javićemo gde i kad".

Bend koji postoji još od 1989. diskografski se poslednji put oglasio trećim albumom Ma kome majku (2007).



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.