Popboks - SMF plovi Lađom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.08.2012. 08:22

SMF plovi Lađom

Grupa SMF će održati koncert u Beogradu u petak 24. avgusta (22h) na splavu Lađa (ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane).

Grupa SMF će održati koncert u Beogradu u petak 24. avgusta (22h) na splavu Lađa (ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane). Ulaznice su u prodaji u Felix shopu (Tržni centar u Sremskoj), po ceni od 500 dinara.

SMF su nastali još 1989, pažnju su ubrzo privukli demo snimcima i, nešto kasnije, debi albumom Dalje nećeš moći...plati, pa ćeš proći! (ITMM, 1994). Drugo izdanje, za istu kuću, Lako ćemo, pojavilo se četiri godine kasnije, CD Ma kome majku ? (2007) objavio je PGP RTS. Bend, po najavama, uskoro treba da objavi četvrti album.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.