Popboks - Cee Lo Green večeras besplatno u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 28.06.2013. 10:50

Cee Lo Green večeras besplatno u Novom Sadu

Američki muzičar Cee Lo Green održaće večeras u Novom Sadu besplatan koncert u organizaciji Exit festivala.

Cee Lo Green će se na bini na Trgu Slobode pojaviti tek oko 23:30, a pre njega će nastupiti Svi na pod i Zemlja gruva. Green je prvobitno trebao da nastupi 11. jula na Exit festivalu, ali je svoj koncert zbog obaveza morao da pomeri na večeras. Exit festival će danas u Novom Sadu proslaviti svoj 13. rođendan.

Američki muzičar je od organizatora tražio da mu obezbede tri sobe za presvlačenje, kao i da one budu opremljene nameštajem, jednim velikim ogledalom i jednim malim za šminkanje.

Organizatori koncerta apeluju na posetioce da dođu do 20 časova, pre početka programa. Novosađanima se preporučuje da zbog očekivanih gužvi na Trg Slobode ne dolaze automobilima. Predmeti za koje bude procenjeno da mogu ugroziti bezbednost neće moći da se unesu na Trg Slobode, te se zbog toga apeluje na posetioce da ne nose sa sobom kišobrane jer je prognoza da tokom noći neće biti padavina.

Satnica večerašnjeg programa:

  • 20:30 Svi na pod
  • 21:30 Zemlja gruva
  • 22:45 EXIT R:Evolution warm up by Perpetuum Mobile
  • 23:30 Cee Lo Green

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.