Popboks - Besplatan koncert Cee Lo Greena 28. juna u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 14.06.2013. 13:11

Besplatan koncert Cee Lo Greena 28. juna u Novom Sadu

Američki muzičar Cee Lo Green održaće u organizaciji Exit festivala besplatan koncert na Trgu Slobode u Novom Sadu 28. juna.

Cee Lo Green je prvobitno trebao da nastupi 11. jula na main stageu Exita, ali je u međuvremenu zbog potpisavanja ugovora sa američkim rijaliti programom The Voice otkazao gostovanja na svim festivalima ovog leta. Međutim, organizatori Exita su uspeli da ubede Greena da u junu održi koncert u Novom Sadu.

Koncert Cee Lo Greena na Trgu Slobode u Novom Sadu 28. juna biće besplatan pošto Exit festival na taj dan proslavlja svoj 13. rođendan. Amerikanac će na novosadskom nastupu najverovatnije svirati i numere sa novog albuma koji prema najavama medija treba da bude objavljen na jesen.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.