Popboks - Sahrana Jamesa Gandolfinija u četvrtak na Menhetnu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.06.2013. 11:51 · 1

Sahrana Jamesa Gandolfinija u četvrtak na Menhetnu

Posmrtni ostaci glumca Jamesa Gandolfonija preneti su u nedelju privatnim avionom iz Rima u Njujork.

James Gandolfini preminuo je u sredu, tokom odmora u Rimu, od posledica srčanog udara. Ubrzo posle smrti, poznatom glumcu su počast odale mnoge ličnosti iz sveta filma i muzike, a među kojima je i Bruce Springsteen koji je u njegovu čast odsvirao ceo album Born To Run.

Magazin Rolling Stone navodi da je u ubrzavanju procedure za dopremanje posmrtnih ostataka kod italijanskih vlasti intervenisao i sekretar SAD John Kerry. Sahrana Gandolfinija obaviće se u četvrtak u katedarli Svetog Jovana na Menhetnu.

Više o karijeri Jamesa Gandolfonija iz ugla kritičara Popboksa Zorana Jankovića možete pročitati OVDE.

 Komentari

  • Gravatar for pera
    pera (gost) | 26.06.2013. 00.55.07
    oće neko?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.