Popboks - Bruce Springsteen odao počast Jamesu Gandolfiniju svirajući ceo album Born to Run [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.06.2013. 12:49

Bruce Springsteen odao počast Jamesu Gandolfiniju svirajući ceo album Born to Run

Američki muzičar Bruce Springsteen odao je juče počast preminulom glumcu Jamesu Gandolfiniju tako što je koncertu u Koventriju odsvirao ceo album 'Born To Run'.

James Gandolfini je u sredu uveče iznenada preminuo u Rimu od posledica infarkta. Springsteen i Gandolfini su rođeni u Nju Džerziju, a Steven Van Zandt iz E Street Banda američkog muzičara sarađivao je sa slavnim glumcem u seriji Sopranosi.

Bruce Springsteen je na koncertu u Ricoh areni kratko najavio da će u čast Gandolfinija izvesti svoj album Born To Run iz 1975, a zatim je odsvirao i svih 12 pesama sa tog izdanja.

Američki muzičar je poslednji album Wrecking Ball objavio u martu prošle godine.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.