Popboks - Riffs & Beats bina na Exitu za ljubitelje gitarskog zvuka [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 19.06.2013. 10:14

Riffs & Beats bina na Exitu za ljubitelje gitarskog zvuka

Organizatori Exit festivala (10-14. jul) saopštili su da će ljubitelji gitarskog zvuka dobiti novu binu pod nazivom Riffs & Beats.

U saopštenju Exita navodi se da će na novoj bini moći da se pronađu "oni koji vole rifove i bitove sa stavom". Na Riffs & Beats bini moći će da se čuju žanrovi vezani gitarski zvuk od punka, žestokog rocka, electro bitova, pa sve to heavy metala.

Na Riffs & Beats bini nastupiće: Moonspell, Cockney Rejects, Lollobrigida, Bjesovi, DLM, Brkovi, Piknik, Pero Defformero, Kill Kenny, Hex, Vox Populi, Hype, E-Play, The Way Of Purity, Bombarder, Kolaps, Iskaz, Feud, Čovek Bez Sluha. Pored ovih izvođača učestvovaće i bendovi koji su odabrani na Exitovom konkursu Play @ Exit: Against The Odds, Infernal Tenebra, Punished, Bomber, Deeper Down, Enjoy Sarma, Dark Sky i Tetrapank. U saopštenju Exita navodi se da će program biti upotpunjen i specijalnim mračnim Vilindar Tribal Bellydance performansom.

Organizatori Exita saopštili su prošle nedelje da će Cee Lo Green 28. juna održati besplatan koncert na Trgu Slobode u Novom Sadu.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.