Popboks - Video: Stray Dogg - Disappear [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.05.2013. 17:46

Video: Stray Dogg - Disappear

Sastav Stray Dogg je objavio spot za pesmu Disappear sa njihovog aktuealnog albuma 'Fire's Never Wrong'.

"Spot prati gradaciju pesme, boje se pojačavaju sa intenzitetom i dinamikom, a na kraju su tu i devojke iz hora koje su nam pomogle pri snimanju. Dugo smo čekali na prvi zvaničan spot sa novog albuma, i eto na kraju je stigao taman pred koncertnu sezonu", rekao je Dušan Strajnić za Popboks.

I iza ovog videa stoji Sense kolektiv: producent - Milan Stojanović, snimatelji - Branimir Milovanović i Vladimir Ilić, montažer - Bojan Kosović.

Stray Dogg će zajedno sa  Wooden Ambulance, On Tour i Anom Ćurčin nastupitu u Velikoj sali Doma omladine Beograda na jednodnevnom festivalu Americana Night.

Pogledaje ispod video za pesmu Disappear:Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.