Popboks - Americana Night u Domu omladine Beograda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.05.2013. 17:25

Americana Night u Domu omladine Beograda

Jednodnevni festival Americana Night na kojem će nastupiti četiri izvođača koja u svom muzičkom izrazu na originalan način tumače bogato američko nasleđe rock i folk muzike održaće se 24. maja u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Na ovom, po malo netipično za naše prilike organizovanom događaju, sviraće novi domaći izvođači Stray Dogg, Wooden Ambulance, On Tour i Ana Ćurčin.

Zanimljivo je da će bendovi svirati u formi back to back – svakog trenutka na bini će biti postavka za dva izvođača koji će uz razgovor sa publikom svirati naizmenično svoje pesme.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 500 dinara u pretprodaji od danas (sreda, 8. maj), u prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30, lokal 15) i na blagajni Doma omladine, na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 700 dinara. Broj ulaznica je ograničen s obzirom da će se ovom prilikom u Velikoj sali nalaziti sedišta. 

Svojevrsni nastavak festivala Americana Night biće turneja benda Stray Dogg koja će tokom maja i juna obuhvatiti 10 gradova u Srbiji (Gornji Milanovac, Čacak, Kragujevac, Jagodina, Bor, Zaječar, Zrenjanin, Kikinda, Bečej, Senta).

Projekat Americana Night i turneju Stray Dogga podržala je Ambasada SAD u Srbiji.

 

 

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.