Popboks - Jeff Miles, Mathew Jonson i Gregor Tresher stižu na Dance arenu Exita [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.04.2013. 10:21

Jeff Miles, Mathew Jonson i Gregor Tresher stižu na Dance arenu Exita

Producenti i DJ-evi Jeff Mills, Mathew Jonson i Gregor Tresher nova su imena Dance arene Exit festivala (10-14. jul).

Jeff Mills je na sceni više od 20 godina i za to vreme je objavio preko 20 albuma. Organizatori Exita navode da je najpoznatiji po tome što tokom jednog sata ume da iskoristi i više od 70 ploča, a spada među prve DJ-eve koji su počeli da koriste tehniku miksovanja  sa tri gramofona.

Kanadski DJ Mathew Jonson po rečima organizatora Exita "figurira kao predstavnik škole slobodne misli techno muzike, koji kombinuje analognu tehnologiju i dramatične tonove". Nemački DJ Gregor Tresher vlasnik je najprodavanije techno numere na internetu 2008. godine, A Thousand Nights, a ovo mu je inače prvi dolazak na Exit.

Kao glavna imena Dance arene Exita još ranije su najavljeni Eric Prydz i Fatboy Slim.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.