Popboks - Fatboy Slim na Dance areni Exita [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.03.2013. 09:20

Fatboy Slim na Dance areni Exita

Britanski DJ Norman Cook, poznatiji široj javnosti kao Fatboy Slim, dolazi na ovogodišnji Exit festival (10.-14. jul)

Fatboy Slim će otvoriti ovogodišnju Dance arenu Exita. Ovo inače nije prvi dolazak britanskog DJ-a na Exit, a poslednji put je u Srbiji nastupio pre dve godine u Kombank areni.

"Previše volim ovo da bih prestao. NIkada nisam bio seks simbol pa mi nije važno da li ljudi misle da sam previše star ili ćelav da bih se bavio ovim poslom. Stalno pokušavam da radim nešto novo. Niko ne zna u kojim godinama bi DJ trebalo da prestane da se bavi tim poslom. Očigledno još uvek nisam došao u te godine", navodi se u izjavi Fatboy Slima.

Kao glavni učesnici ovogodišnjeg Exita još ranije su najavljeni Block Party, Snoop Dogg, Atoms for Peace...

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.