Popboks - Četvrti rođendan KC Grad [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.04.2013. 11:24 · 1

Četvrti rođendan KC Grad

Kulturni centar Grad proslaviće u ponedeljak četvrti rođendan.

Proslava rođendana zakazana je za 19:30 časova u okviru "Delikatesnog ponedeljka" na kome će svi iz KC Grad pripremiti svoje specijalitete. Istovremeno će biti otvorena i izložba analognih fotografija mladih beogradskih umetnica Duh post-avangardnog omladizma.

Rođendansko slavlje nastaviće se i tokom nedelje, pa će tako u sredu svoj nastup imati Kralj Čačka, a za subotu veče je zakazan Silent disco sa tri različite vrste muzike.Komentari

  • Gravatar for Mehmet Gunsur Ergeč
    Mehmet Gunsur Ergeč (gost) | 13.04.2013. 08.09.41
    nek' je sretno i rahatno
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.