Popboks - Izložba Otkrijte novo lice Davida Bowiea u Mikseru [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 11.04.2013. 09:51

Izložba Otkrijte novo lice Davida Bowiea u Mikseru

Otvaranje Izložbe "Otkrijte novo lice Davida Bowiea" zakazano je za večeras u 20 časova i Mikser houseu u Beogradu.

Organizatori izložbe navode da je na konkursu stiglo preko pedeset radova iz Srbije i regiona. Najboljih 20 radova odabrao je žiri u sastavu: Katarina Epštajn (urednica u Radio Beogradu 1), Moma Rajin (muzički kritičar), Anamarija Vartebedijan (likovni umetnik), Nemanja Đorđević (urednik fotografije na Balkanrock portalu), Vojkan Gostiljac (direktor fotografije u Mikser houseu) i Milan Nešković (pozorišni reditelj).

Odabrane radove možete i unapred pogledati na Facebook stranici Menart Srbija. Najboljim autorima biće uručene nagrade na otvaranju izložbe. Istovremeno će se održati i promocija novog albuma The Next Day i biografije Davida Bowiea.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.