Popboks - Josipa Lisac u Novom Sadu 7. maja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 09.04.2013. 12:58

Josipa Lisac u Novom Sadu 7. maja

Hrvatska pevačica Josipa Lisac nastupiće u Novom Sadu 7. maja u okviru turneje na kojoj obeležava 40 godina od izlaska prvog albma "Dnevnik jedne ljubavi".

Josipa Lisac održaće koncert u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po ceni od 2.200 i 2.500 dinara za parter, odnosno 1.800 i 2.000 dinara za balkon u CD shopu Mungos i na blagajni SNP-a.

"Na koncertu u Novom Sadu neće biti samo pesme sa Dnevnik jedne ljubavi već sve koje ljudi poznaju. Glazba je moja strast, moj identitet. Osjećam izuzetno, enormno poštovanje prema ljudima koji su izabrali mene i dolaze me slušati. To je velika odgovornost i zato ću donjeti sve što imam i sve što jesam", navodi se izjavi Josipe Lisac.

Hrvatska pevačica održala je pre mesec i po dana koncert u beogradskom Sava centru.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.