Popboks - Multimedijalni događaj "Samo svoja: Sonja Savić" u Domu omladine Beograda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 06.03.2013. 10:02 · 3

Multimedijalni događaj "Samo svoja: Sonja Savić" u Domu omladine Beograda

Samo svoja: Sonja Savić naziv je multimedijalnog događaja posvećenog ovoj jedinstvenoj umetnici koji će se održati u Domu omladine Beograda od 11. do 19. marta.

Samo svoja: Sonja Savić naziv je multimedijalnog događaja posvećenog ovoj jedinstvenoj umetnici koji će se održati u Domu omladine Beograda od 11. do 19. marta.

U holu ispred bioskopske dvorane DOB-a biće postavljena dokumentarna izložba koju će činiti po prvi put izloženi, ekskluzivno za ovu priliku odabrani njeni lični predmeti, fotografije, autorski video radovi kao i multimedijalna instalacija.

Publika pamti Sonju Savić kao filmsku zvezdu, ali i kao simbol jedne epohe – snažnog autora, urbanu ikonu i kritičara establišmenta. Ovo je prilika da se podsetimo ko je bila i kako je živela jedinstvena, uvek samo svoja Sonja Savić.

Kao prateći deo programa izložbe, svakog dana u Velikoj sali Doma omladine prikazivaće se film Sonja, u režiji Dragane Kanjevac. Radno vreme izložbe: 10:00 – 20:00. Ulaz je slobodan.



Komentari

  • Gravatar for Пфф
    Пфф (gost) | 07.03.2013. 09.14.00
    Шта ли би Соња данас рекла о холивудском интерпретатору улога злих источноевропљана.
  • Gravatar for A.C.
    A.C. (gost) | 07.03.2013. 09.26.01
    Upravo za Popboks u Ukusu poznatih Sonja svojevremeno kaze: Bojim se neototalitarizma u koji mlade navlače, a oni, k'o i mladi '45, grade "novo, novo vreme", nemajući pojma da su samo kopija partijskog komesarskog stratega. K'o '45. "Ljubav, hrabrost i sloboda, za budućnost celi sebe predajemo." Samo što je sve na stranom jeziku, a oni su duboko hipnotisani, pa ne možeš da im dokažeš da je "strategy chief" strateški komesar partije, etc.
  • Gravatar for Blackadder
    Blackadder (gost) | 10.03.2013. 17.55.43
    "Debela devojka". (pjesma posvecena Sonji Savic)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.