Popboks - Dž!Dž! u Podmornici [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 20.02.2013. 11:29 · 1

Dž!Dž! u Podmornici

Bend Dž!Dž! će 22. februara održati koncert u beogradskom klubu Podmornica (Čavketov pasaž u blizini Trga Nikole Pašića).

Kako sami najavljuju na koncertu će odsvirati ceo prvi i budući drugi album, čije snimanje počinje vrlo brzo posle ovog nastupa.

Koncert počinje u 23h, a pre i posle svirke muziku će puštati Dj Badža, u izboru se očekuju i sledeći izvođači: Wilko Johnson, Nine Below Zero, Dr. Feelgood, Eddie and the Hot Rods, The Godfathers, Joe Strummer (The 101 ers), The Jam, Count Bishops, The Inmates, Lew Lewis, Nick Lowe...

Cena ulaznice je 150 dinara.



Komentari

  • Gravatar for Miša Medsen
    Miša Medsen (gost) | 22.02.2013. 22.05.41
    DžDž je dobar bend, šteta što večeras ne mogu otići da ih vidim...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.