Popboks - Josipa Lisac 14. februara u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.12.2012. 10:05 · 4

Josipa Lisac 14. februara u Beogradu

Poznata pevačica Josipa Lisac održaće koncert 14. februara u beogradskom Sava centru kojim će obeležiti 40 godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi.

Poznata pevačica Josipa Lisac održaće koncert 14. februara, na "Dan zaljubljenih", u beogradskom Sava centru kojim će obeležiti 40 godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi.

"Nisu važne godine, a nije važno ni vrijeme, samo je važna ljubav", kratko je pred dolazak u Beograd rekla Josipa Lisac, koja inače 14. februara slavi i svoj rođendan.

Pored čuvenih pesama sa albuma Dnevnik jedne ljubavi (1973): Sreća, O jednoj mladosti, Ležaj od suza, Josipa će naravno pevati i poznate hitove kao što su Magla, Hir, hir, hir, Gdje Dunav ljubi nebo, Boginja, Danas sam luda.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac su od juče u prodaji po cenama od 1.600, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

I ovaj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dve decenije biće posvećen Karlu Metikošu.

Dnevnik jedne ljubavi je među prvim konceptualnim albumima jugoslovenske pop i rok muzike, a prve godine nakon izlaska je prodat u 25.000 primjeraka, zasluživši titulu "Zlatne ploče" od strane izdavačke kuće Jugoton za koju je objavljen.

 

:: KUPITE ULAZNICE ::



Komentari

  • Gravatar for Nebojša
    Nebojša (gost) | 12.12.2012. 17.33.14
    Već sam kupio karte! Šesti red, sredina ;-) Jedva čekam. Svaki njen koncert je jedinstven, ona je zaista diva (sa svim dobrim i lošim što to sa sobom nosi).
  • Gravatar for Zzzz
    Zzzz (gost) | 12.12.2012. 17.54.12
    Ljubav i novac, rekao bih.
    • Gravatar for bbbbbbbbb
      bbbbbbbbb (gost) | 14.02.2013. 13.19.49
      A ti si kao imun na novac? Da je samo novac u pitanju napravila bi dva ili tri koncerta, s obzirom da je ovaj rasprodat jos pre dve nedelje...
  • Gravatar for Dragan
    Dragan (gost) | 14.02.2013. 10.51.03
    Jel prodaje neke kartu ili 2
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.