Popboks - Neno Belan unplugged u Tvornici pred Dan zaljubljenih [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 20.11.2012. 08:58

Neno Belan unplugged u Tvornici pred Dan zaljubljenih

Neno Belan, u poslednjih nekoliko godina, tradicionalno svira sa svojim Fiumensima povodom Dana zaljubljenih u Zagrebu, tako će biti i naredne godine.

Neno Belan, u poslednjih nekoliko godina, tradicionalno svira sa svojim Fiumensima povodom Dana zaljubljenih u Zagrebu, tako će biti i naredne godine.

Ovoga puta će, doduše, nastupiti nešto pre "Valentinova", i to dve večeri, 8. i 9. februara, unplugged. Mesto - klub Tvornica, gde je i započeta tradicija, a snimak sa tog nastupa zabeležen je i na živom albumu. Neno i Fiumensi su, zatim, zagrebačke koncerte održavali u Domu sportova.

Belan će, osim starih hitova, u Tvornici izvesti i numeru sa ovogodišnjeg Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku, Ulicama grada (Pjesma sreće) koju je snimio sa bendom Ljetno kino, pogledajte video ispod vesti. Nekadašnji frontmen Đavola je, početkom 2012, objavio album Oceani ljubavi, sa svim pesmama koje je prethodnih godina prezentovao na ovom festivalu, a po njegovoj želji, uskoro će biti objavljeno i LP izdanje.

Neno je nedavno u Beogradu, zajedno sa bendom Dibidus, snimio veselu duetsku pesmu i spot Draga, čitajte o tome na Popboksu. Trenutno je sa Fiumensima na australijskoj turneji.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.