Popboks - Rammstein u Kombank Areni [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 15.11.2012. 11:33 · 3

Rammstein u Kombank Areni

Nemački bend Rammstein će nastupiti 28. aprila u beogradskoj Kombank Areni. Bend je u istom prostoru, koji je tada bio ispunjen skoro do poslednjeg mesta, već svirao 21. marta 2010.

Nemački bend Rammstein će nastupiti 28. aprila u beogradskoj Kombank Areni. Bend je u istom prostoru, koji je tada bio ispunjen skoro do poslednjeg mesta, već svirao 21. marta 2010.

Na novoj turneji Wir halten das Tempo, u okviru koje će posetiti i Beograd, bend će svirati na evropskim festivalima i u velikim dvoranama. Scenski osmišljene koncerte Rammsteina je za protekle dve godine posetilo više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope. Rammstein postoji od 1994. godine, a od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara),Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi),Christian Lorenz (klavijature).

Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. biće u prodaji od danas, 15. novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Pročitajte izveštaj sa prethodnog koncerta Rammsteina u Beogradu

 

:: KUPITE ULAZNICE ::



Komentari

  • Gravatar for draške
    draške (gost) | 16.11.2012. 13.13.51
    "....će nastupiti 28. aprila marta iduće godine...." Ček bre, marta ili aprila?
  • Gravatar for Kris
    Kris (gost) | 17.11.2012. 23.38.08
    Manje vina... manje vina ahahaaha
  • Gravatar for yeah
    yeah (gost) | 20.02.2013. 15.41.27
    Mark Knopfler i Rammstein u dva dana!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.