Popboks - Dža ili bu ispred Partibrejkersa u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.10.2012. 11:30 · 2

Dža ili bu ispred Partibrejkersa u Novom Sadu

Beogradski benda Dža ili bu sviraće pre Partibrejkersa na njihovom slavljeničkom koncertu povodom 30 godina postojanja 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

Beogradski benda Dža ili bu sviraće pre Partibrejkersa na njihovom slavljeničkom koncertu povodom 30 godina postojanja 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

"Očekujemo odličnu svirku ispred Partibrejkersa, uz čiju smo muziku odrastali i sazrevali kao bend. Izvorni rok zvuk u sprezi sa pank enrgijom je ono što nas je održalo sve ove godine, a Partibrejkerse krasi upravo to. Ove godine proslavljamo 25 godina postojanja i biće nam čast da nastupimo na njihovoj proslavi tri decenije rada", kaže frontmen Nebojša Simeunović Sabljar.

"Album izlazi u skraćenom obliku za MTV kao download, a sa PGP-om smo u pregovorima oko izdanja na disku. Novi album Kukovo leto ima 12 pesama i po stilu je najbliže našem albumu Strašni sud iz 1995 godine", dodaje Sabljar. Dža ili bu je nedavno objavio singl Vip koji najavljuje predstojeći album (pogledajte video ispod vesti).

Ulaznice za koncert Partibrejkersa koštaju 800 dinara i naći će se uskoro u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima tj klikom na link ispod vest, dok će na dan koncerta iznositi 1.000 dinara.

Bend je već proslavio sa beogradskom publikom jubilej -  3. marta ove godine u prepunoj Hali sportova (pročitajte izveštaj na Popboksu). 

:: KUPITE ULAZNICE ::



Komentari

  • Gravatar for 7591
    7591 (gost) | 30.10.2012. 20.44.39
    neprijatno kao novi plejboj.
  • Gravatar for Marko Ivkovic
    Marko Ivkovic (gost) | 01.11.2012. 03.52.00
    Kako je samo neprijatno tvoje ime 7591...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.