Popboks - Slash video svoju majku golu sa Davidom Bowiejem [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 29.08.2012. 09:52 · 2

Slash video svoju majku golu sa Davidom Bowiejem

Čuveni gitarista je otkrio da je, kao osmogodišnjak, uhvatio svoju majku "u akciji" sa Bowiejem. 

Gitarista Slash je, u izjavi za australijsku radio stanicu Triple M, rekao da je, kao osmoghodišnjak, video svoju majku golu, zajedno sa Davidom Bowiejem

Pokojna Ola Hudson je bila Bowiejev dizajner za vreme njegovog Thin White Duke perioda, odnosno, albuma Station To Station i filma The Man Who Fell To Earth. "Ona je krenula da radi sa njim profesionalno, prilično sam uveren da je tako sve to počelo, a onda se pretvorilo u tajanstvenu romansu koja je trajala neko vreme", priča Slash. "Uvek su bili zajedno, ali nije to imalo neku budućnost. Gledajući iz ove perspektive na takvu kombinaciju dve osobe, tačno znam šta se dešavalo i mogu samo da zamislim koliko je freaky sve to bilo". 

Slash trenutno promoviše svoj drugi solo album Apocalyptic Love koji je izašao u maju. 



Komentari

  • Gravatar for vladica
    vladica (gost) | 29.08.2012. 20.00.41
    Izjava je bas bolesna...
  • Gravatar for usamljeni hashishar
    usamljeni hashishar (gost) | 30.08.2012. 22.36.26
    u sto je bolesna izjava, zovimo ministarstvo zdravlja i mentalne discipline! razumem je. nisam gej, ali tesko da bih odbio bowiea i sad.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.