Popboks - Ana Ćurčin i Dukat u Akustičnoj bašti [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.06.2013. 15:51

Ana Ćurčin i Dukat u Akustičnoj bašti

Drugi u nizu događaja pod nazivom Akustična bašta, predstaviće vam sutra najzanimljivije aktere domaće kantautorske scene, najreprezentativnije predstavnike takozvane amerikana muzike.

Ovog puta u sredu, 26. maja, u Kulturnom centru Grad sviraće Ana Ćurčin i Dukat (frontmen grupe Stray Dogg).

"Bašta KC GRADa savršen je ambijent u kome će se miris reke, svetla Brankovog mosta i romantični zvuci amerikane stopiti u jedan neponovljivi doživljaj vrele beogradske letnje noći", navodi se u nadahnutoj najavi.

Koncert počinje u 20h, a cena ulaznice je 200 dinara.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.