Popboks - Promocija knjige Biti rokenrol u bašti Doma omladine Kragujevca [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.06.2013. 11:15

Promocija knjige Biti rokenrol u bašti Doma omladine Kragujevca

Promocija knjige Petra Pece Popovića i Mihajla Pantića 'Biti rokenrol' održaće se u sredu uveče (21:00) u bašti Doma omladine Kragujevca.

Osim priča autora o istoriji srpskog rock'n'rolla, prisutni će imati priliku da čuju i bend književnika Mihaila Pantića.

Promocija knjige obaviće se i sklopu najave početka Arsenal festa, koji će se u Kragujevcu održati od 27. do 29. juna, a na kome će nastupti Bajaga i Instruktori, Smak, Partibrejkersi, Hladno pivo, Babe...Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.