Popboks - Uskoro 11. Summer3p festival [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 18.06.2013. 15:43

Uskoro 11. Summer3p festival

Ovogodišnje jedanaesto izdanje Summer3p festivala održaće se od 18. do 21. jula na Termalnim bazenima nedaleko od Palićkog jezera.

Karte za Summer3p se već mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva 4 dana odnosno 380 dinara za dnevne ulaznice.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupiće Alex Niggemann -  DJ i vlasnik izdavačke kuće Soulfooled iz Berlina, James Cole – DJ, osnivač i glavni urednik jedinog magazina elektronske muzike u Mađarskoj - Hungarian DJ Magazin (MDJ); takođe iz Mađarske na Summer3p dolazi DJ Kid Panel, a svoj set imaće i DJ iz Grčke Pale Penguine.

Summer3p je takođe najavio i kampanje Stop nasilju, Clean Lake Palić i Zvuk ptica, kao i razne radionice.

Prošle godine je inače The Guardian na svom sajtu dao pregled od osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama u okviru kojeg je predstavljen i Summer3p  kao "festival elektronske muzike u kojoj možete uživati iz udobnosti gigantskog džakuzija“.

Organizatori su najavili da će uskoro objaviti kompletan program.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.