Popboks - Večeras u DOB-u počinje festival Svi kao jedan [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 07.06.2013. 10:45

Večeras u DOB-u počinje festival Svi kao jedan

Treći Guarana hip-hop festival Svi kao jedan večeras će u Domu omladine Beograda početi tribinama na temu lošeg uticaja droge, alkohola i nasilja na mlade i takmičenjem freestylera u MC Masters of free style challengeu.

Guarana hip-hop festival Svi kao jedan otvoriće tribina 'Ulica, kriminal i droga, pravila stroga - kako pobeći od toga?'. Na tribini će govoriti Kiza iz grupe Robin Hood i Bore iz THC La Familija, koji će publici nagovestiti transgeneracijski stav o ovim temama.

Na drugoj večerašnjoj tribini 'Vrednost i uticaj albuma Brate mili" govoriće Ivan Ristić (glavni i odgovorni urednik web magazina My People) i Darko Delić (autor bloga 'Vraćanje na pravo'). Predrag Vukčević biće moderator na obe tribine.

Ovogodišnji festival Svi kao jedan biće održan tokom tri vikenda u junu mesecu (7-24 juna) na više lokacija u Beogradu (DOB, Depo, Skejt park...). Festival će pored tribina imati i takmičenja u breakdanceu, crtanju grafita, voženju skejta, rolera i bmx bicikala, kao i muzički program. Glavne zvezde muzičkog programa, koji je zakazan za sledeći vikend, biće Afu-Ra i Onyx.

Program prvog vikenda festivala:

Petak 07.jun

  • 18:00 - 20.15  -  Tribine na temu lošeg uticaja alkohola, droge i nasilja na mlade
  • 21:00 - 01:00  -  Masters of Freestyle

Subota 08.jun

  • 17:00 - 19:30 - DJ radionica
  • 20:00 - 01:00  - takmičenje u break dance-u Take A Break

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.