Popboks - Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band sutra u bašti beogradskog SKC-a [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 06.06.2013. 16:58

Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band sutra u bašti beogradskog SKC-a

Vlada Divljan i Ljetno kino Big Band održaće koncert sutra uveče (petak 7. jun 21:00) u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, koji najavljuju kao "veliku plesnu zabavu i žurku punu optimizma".

Uz pesme sa aktuelnog EP-ja Četiri godišnja doba kao što su Samo jednu ljubav imam i Vodim te na more, Divljan i Kino će koncert u bašti SKC-a, kako najavljuju organizatori "upotpuniti i legendarni hitovi Idola i ljubavne pesme njegove samostalne karijere u novim, lepršavijim izvedbama Ljetnog kina Big Banda".

Ljetno kino Big Band čine gitarista Maks Juričić (ex Film, Vještice), Vlade Matulić (klarinet), Buki Filipović (standup bubanj), basista Marino Pelajić (ex Film, Haustor, Le Cinema), saksofonista i klavijaturista Psihomodo popa Jura Novoselić (ex Film, Haustor, Disciplina kičme) koji svira harmoniku. Za električno čelo je zadužen Stane Kovačić, Ante Prgin-Surka za beatbox, a režiser spotova Radislav Jovanov-Gonzo za "sitne" udaraljke.

Nastup u bašti SKC-a za Divljana ima i određen stepen nostalgije: "Koliko je meni poznato prvi koncert ikad u bašti SKC-a održali su Idoli, mislim u junu 1981. godine, čime je na neki način otvoren taj prostor za koncerte. Drugi put sam tu svirao sa Le Cinema 1986. godine, a sada evo me treći put, opet sa nečim novim".

Ulaznice za koncert Vlade Divljana i Ljetno kino Big Banda mogu se kupiti po ceni od 900 dinara za pojedinačnu, odnosno 1.600 dinara za Kartu za dvoje, preko mreža Eventim, Ticketline i na blagajni SKC-a.

Foto: Valter Sirotić



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.