Popboks - Presing, The Immigrants i Ti u Novom Sadu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 30.05.2013. 11:29

Presing, The Immigrants i Ti u Novom Sadu

Beogradski bendovi Presing i Ti održaće koncert u petak, 31. maja u klubu Crna kuća 13 u Novom Sadu. Podršku će im pružiti i specijalni gosti iz Mađarske, srpsko-hrvatsko-mađarski bend The Immigrants.

Presing će nastupiti u Novom Sadu prvi put nakon 7 godina i promovisati kompilacijski album Skrivena planeta – najbolje od Presinga 1991-2013 na kome se nalaze i dva nova singla, te će ujedno predstaviti novosadskoj publici materijal sa svog novog studijskog albuma čiji izlazak je najavljen za septembar.

Dvojac Ti, koji predvodi frontmen nedavno utihnulog sastava Petrol, Ilija Duni, izaći će prvi put pred novosadsku publiku i predstaviti svoje aktuelne hitove.

The Immigrants iz Pečuja u Mađarskoj, koje predvodi autor i frontmen Adorio Badrić, predstaviće svoj prvi album, te nakon novosadskog koncerta dolaze u Beograd, gde će u subotu, 1. juna nastupiti na festivalu Mikser.

 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.