Popboks - Slavljenički koncert THCF u DOB-u [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 16.05.2013. 13:19

Slavljenički koncert THCF u DOB-u

Rep grupa THC la Familija obeležiće sutra uveče deset godina postojanja koncertom u klubu Doma omladine Beograda (21:00).

"Što smo stariji to smo ozbiljniji, samim tim je takav i pristup našoj muzici. Prvi snimci su rađeni kod Senke, uspeli smo da povežemo opremu koju smo skrpili, tad nam je to bilo dovoljno da započnemo snimanje neuspelog demo diska. Danas miks i master rade ozbiljni ljudi koji su školovani za to. Naučili smo i mi ponešto, znamo gde je dugme za snimanje, malo aranžiramo i bitažu 'ubadamo' iz prve. Ostali smo verni nama, tako da  je zvuk i dalje THCF", navodi se u saopštenju THCF povodom slavljeničkog nastupa.

Iz THCF najavljuju i da će novi, treći studijski album najverovatnije objaviti do sledeće zime.

Kao gosti na beogradskom koncertu THCF pojaviće se Žobla 22, Marlon Brutal, Timbe, VIP, Smoke Mardeljano i Triumph.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.