Popboks - Sutra počinje 18. Ring Ring festival [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 15.05.2013. 10:40

Sutra počinje 18. Ring Ring festival

Promotivnim koncertima Catch-Pop-String-Strong i Annie Gosfield Ensemble i izložbom fotografija Ivane Čuture sutra uveče (20:00) će u Kulturnom centru Rex početi 18. Ring Ring festival.

Na ovogodišnjem Ring Ring festivalu međunarodne muzike (16-27. maj) održaće se 15 koncerata na sedam lokacija u Beogradu. Festival će ovaj put imati akcenat na ženama autorima i muzičarima iz SAD.

Catch-Pop-String-Strong čine Jelena Popržan koja je Srpkinja i Albanka sa Kosova Rina Kaćinari. One zajedno sviraju Baha, tradicionalnu muziku Balkana, pop pesme... Njujorški ansambl Annie Gosfield premijerno će izvesti delo EWA7.

Ivana Čutura kao fotograf radi sa raznim poznatim izvođačima, marketinškim agencijama i web portalima.

Kompletan program 18. Ring Ringa možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.