Popboks - The Prodigy, Dubioza Kolektiv, Cloud Nothings, Darkwood Dub, Krankšvester i My Buddy Moose nova su imena na Terraneu 2013 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 14.05.2013. 13:46

The Prodigy, Dubioza Kolektiv, Cloud Nothings, Darkwood Dub, Krankšvester i My Buddy Moose nova su imena na Terraneu 2013

Organizatori Terraneo festivala objavili su nova imena koja će nastupiti od 7. do 9. avgusta u bivšoj kasarni Bribirskih knezova u Šibeniku.

Tako do sad potvrđena imena Terranea 2013 čine: The Prodigy, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Calexico, Dubioza Kolektiv, The Bots, Cloud Nothings, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, My Buddy Moose, Krankšvester, Svi na Pod i Icarus Down.

Uz objavu novih izvođača, u prodaju od danas (utorak, 14. maj). kreće novi paket ulaznica po cijeni od 399kn. Kako organizatori najavljuju ova cena ulaznica će važiti do iduće objave izvođača koja će biti 6. juna.

U danas takođe kreću i ulaznice za kamp, po ceni od 200kn. Novost je što se ove godine uz kamp ulaznicu obavezno plaća i boravišna taksa Turističkoj zajednici grada Šibenika, u visini od 21kn (7 kuna po danu za tri dana trajanja festivala) za celo vrijeme boravka u Terraneo kampu. Ciena kamp ulaznica ostaje ista do početka festivala.

Ovlašćena Terraneo prodajna mjesta su: Dirty Old Shop (Zagreb), knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), Wine bar VINO&INO (Šibenik) te sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

:: KUPITE ULAZNICE ::

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.