Popboks - Vasil Hadžimanov band u Mikseru 16. maja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 01.05.2013. 10:00

Vasil Hadžimanov band u Mikseru 16. maja

Vasil Hadžimanov band održaće 16. maja u beogradskom Mikser houseu live promociju petog studijskog albuma 'Can You Dig It?'.

Pre koncerta premijerno će biti prikazan prvi spot benda za neku od numera sa novog albuma, dok je po završetku nastupa Vasil Hadžimanov banda planiran DJ afterparty.

Prvih 200 ulaznica za koncert mogu se po promotivnoj ceni od 350 dinara kupiti u Mikser houseu i prodajnim mestima Eventima.

Foto: Ivana Čutura

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.