Popboks - Blues trio i učenici MŠ Stanković sutra u DOB-u [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 29.04.2013. 11:30

Blues trio i učenici MŠ Stanković sutra u DOB-u

Dom omladine Beograda obeležiće sutra Međunarodni dan jazza sa dva koncerta.

Najpre će u sali Amerikana u 18 časova biti održan besplatan koncert učenika Muzičke škole Stanković, u okviru programa Beogradski jazz matine, odnosno akcije DOB-a: 'Džez za Dž'.

Zatim će u klubu DOB-a u 21 čas svirati Blues trio koji čine Petar Miladinović, poznatiji kao Pera Joe i Dragan Ružić Macan. Blues trio će ovom prilikom proslaviti 30 godina od osnivanja benda. Cena ulaznice za ovaj koncert je 500 dinara.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.