Popboks - Kristali spremili 27 pesama za koncert u DOB-u [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.04.2013. 08:15

Kristali spremili 27 pesama za koncert u DOB-u

Grupa Kristali odražaće u subotu (21:00) u klubu Doma omladine Beograda koncert na kome će promovisati numere sa poslednjeg albuma 'Samo bluz'.

"Sviraćemo skoro sve pesme sa novog albuma i naravno puno starih numera. Koncert će trajati skoro dva časa. Častićemo fanove sa skoro 27 pesama i naravno trudićemo se da napravimo dobru žurku, što je inače na svakom koncertu naš cilj", navodi se u izjavi frontmena Kristala Dejana Gvozdena.

Karte za nastup Kristala u klubu DOB-a prodaju se po ceni od 500 dinara.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.