Popboks - Poznati svi učesnici X-Bass Takeover programa na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 19.04.2013. 10:25

Poznati svi učesnici X-Bass Takeover programa na Exitu

Lista učesnika X Bass Takeover muzičkog programa na Exit festivalu je kompletirana.

Poslednja imena u okviru programa posvećenom bass muzici su: Chase & Status and Rage, Diplo, Rudimental live, SBTRKT (DJ set), Dismantle & LX One, Feed Me (DJ set), Redlight, Broke'n'English, Camo & Krooked (DJ set) & Dynamite MC i Wilkinson & VisionObi.

Chase & Status prema navodima organizatora Exita spadaju među najzaslužnije što je drum&bass kao pravac uspeo na globalnom nivou, a tokom karijere imali su saradnju sa Rihannom i Cee Lo Greenom. Diplo će u Srbiji nastupiti prvi put, a poslednji projekat na kome je radio je novi album Snoop Liona.

Exit festival održaće se od 10. do 14. jula na Petrovardinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Organizatori Exita najavili su početkom aprila da će na glavnoj bini između ostalih nastupiti i Cee Lo Green.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.