Popboks - Večeras Beyonce u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 15.04.2013. 13:06

Večeras Beyonce u Beogradu

Poznata američka pop pevačica nastupiće večeras od 20h u beogradskoj Kombank areni.

Beyonce je u Beograd sa sobom dovela tehnički i produkcioni tim od 100 osoba. Američka pevačica započeće upravo u Beogradu svetsku turneju The Mrs. Carter Show. Ulaznice za koncert su rasprodate u rekordnom roku od četiri dana.

U Areni će biti postavljene dve bine, glavna, na istočnoj strani i manja na zapadnoj. Na sceni će je pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva plesača.

Kombank arena je pre šest dana upozorila fanove da su se u prodaji pojavile lažne ulaznice za koncert američke pevačice.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.