Popboks - Consecration, Temple Of The Smoke i Afformance u Božidracu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 26.03.2013. 12:29

Consecration, Temple Of The Smoke i Afformance u Božidracu

Ovog petka na Vračar Rocksu u Božidarcu nastupiće Consecration, Temple Of The Smoke i Affromance

Consecration je beogradski bend koji svira mešavinu psihodeličnog rocka sedamdesetih i metala karakterističnog za kraj devedesetih godina prošlog veka. U karijeri dugoj 13 godina objavili su dva albuma - Aux i avi. U Božidarcu će promovisati svoj treći studijski album Cimet.

Temple Of The Smoke postoje od 2010. godine i okrenuti su instrumentalnoj muzici. Sredinom prošle godine objavili su svoj drugi album The Lost Art of Twillight.

Afformance je petočlana grupa koja dolazi iz Atine, a svira eksperimentalnu post rock muziku.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prodavnici Felix (TC Sremska) po ceni od 300 dinara. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.