Popboks - Kanda, Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 13.03.2013. 08:19

Kanda, Kodža i Nebojša na Supernatural festivalu

Kanda, Kodža i Nebojša nastupiće na Supernatural festivalu 21. aprila

"Nismo do sada nastupali na Adi Huji te nam je drago što je došao red na nas da u okviru Supernatural festivala sviramo u tom delu grada. Ekološke vrednosti koje afirmiše Supernatural su i naše vrednosti. Mi ćemo se kao i obično truditi iz sve snage", navodi se u izjavi gitariste KKN Nenada Pejovića.

Svi posetioci koji na Supernatural festival donesu garderobu koja im više nije potrebna moći će da uđu besplatno. Sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve ostale ulaz će koštati 400 dinara.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.