Popboks - Kings of Strings u Sava centru 27. aprila [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.03.2013. 08:41

Kings of Strings u Sava centru 27. aprila

Gitarska supergrupa Kings of Strings održaće 27. aprila koncert u Beogradu

Trio koji čine Tommy Emmanuel, Vlatko Stefanovski i Stochelo Rosenberg sviraće u Sava centru. "Kraljevi žica" nastupili su na istom mestu u martu prošle godine u okviru Guitar art festivala.

Ulaznice za koncert Kings of Strings prodaju se po cenama od 1.500, 1900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara, a mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra i prodajnim mestima Eventima. Ulaznice se mogu rezervisati i telefonskim pozivom direkcije Gutiar arta na broj 011/220-6244.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.