Popboks - Vaya Con Dios u Beogradu na oproštajnoj turneji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.03.2013. 10:19

Vaya Con Dios u Beogradu na oproštajnoj turneji

Belgijski sastav Vaya Con Dios nastupiće u Kombank areni 12. oktobra

Vaya Con Dios na jesen kreću na oproštajnu turneju, u okviru koje će posetiti i Beograd. Razlog za objavu kraja belgijske grupe leži u tome što je pevačica Dani Klein (60) odlučila da se posle ove turneje penzioniše.

Karte za koncert Vaya Con Dios prodaju se po cenama od 1.700 dinara (stajanje), 3.300 i 3.800 (parter, sedenje), 2.400 i 2.600 (tribine), a mogu se kupiti na biletarnici Kombank arene i prodajnim mestima Eventima.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.