Popboks - Elvis Jackson u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 08.03.2013. 13:11

Elvis Jackson u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu

Grupa Elvis Jacskon krenuće u aprilu na mini turneju

Elvis Jacskon će 12. aprila nastupiti u Klubu Doma omladine Beograda, a dan kasnije (13. april) u novosadskoj Fabrici. Kraj mini turneje predviđen je za 14. april u klubu Cinemas (ex Sloga) u Sarajevu.

Organizatori navode da će Elvis Jackson publici predstaviti presek svojih najvećih hitova iz karijere duge 15 godina, kao i neke od novih numera koje će tek biti objavljene na sledećem albumu. 

Elvis Jackson se u Dom omladine Beograda vraćaju posle osam godina. Publika u Srbiji je poslednjih godina imala priliku da ih vidi na Exit festivalu i Beer festu.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.