Popboks - Luda Krawe i Čovek bez sluha u novosadskom Quarteru [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 08.03.2013. 12:34

Luda Krawe i Čovek bez sluha u novosadskom Quarteru

Novosadski klub Quarter biće 23. marta domaćin zajedničkom nastupu Ludih Krawa i Čoveka bez sluha

Čovek bez sluha trenutno promovišu album Događaj dana, dok Lude Krawe i dalje imaju koncertna predstavljanja prošlogodišnjeg izdanja Reinkarnacija. Muzičku podršku Ludim Krawama i ČBS pružaće momci iz benda Uvertira.

Ulaznice za koncert moći će da se kupe od ponedeljka (11. mart) u CD shopu Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu) po ceni od 300 dinara. Karta će na dan koncerta koštati 400 dinara.

 

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.