Popboks - Program fondacije Danilo Kiš u subotičkom Skladištu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.03.2013. 15:31

Program fondacije Danilo Kiš u subotičkom Skladištu

Subotičane očekuje izložba fotografija, pozorište senki i predavanje o dokolici

U organizaciji fondacije Danilo Kiš iz Subotice, ove nedelje u omladinskom klubu Skladište u ovom gradu na severu Srbije i Vojvodine biće upriličene tri kulturne manifestacije. U četvrtak 7. marta od 19 i 30 časova biće održano predavanje o dokolici hrvatske teoretičarke i univerzitetske profesorke Helene Sablić Tomić u sklopu uvoda u promociju devetog broja kultur-progandnog lista Karton, koji izdaje subotička fondacija.

Dva dana kasnije, u subotu od 20 časova biće održana izložba fotografija Stvaran svet oko mene subotičkog fotografa Ervina Krebsa. Dan kasnije, na istoj lokaciji u isto vreme odigrava se predstava Karneval senki koju potpisuje radionica pozorišta senki koja radi u organizaciji subotičkog udruženja građana SPOT.

Skladište se nalazi u Parku Ferenca Rajhla 12A u Subotici, a ulaz na sve događaje je slobodan. Više o programu možete naći na stranici fondacije.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.